ucretsiz sunum sablonu 1

-- Office 365

Ücretsiz Sunum Şablonları – 1

Sunumlar iş dünyasında en sık yapılan işlerin başında gelir. Üst yönetime yapılan sunumlar, gelen misafirlere yapılan sunumlar yada tanıtım amaçlı müşterilere yapılan sunumlar diye çeşitler çoğalır. Günümüzde en popüler sunum araçları olarak Microsoft Power Point, Google Slaytlar ve Apple Keynote uygulamaları gelir.

Hazırladığınız sunumun dikkat çekici ve etkili olması için içerdiği bilginin yanında görsellerin kalitesi, yazı fontu seçimi ve yerleşlerin doğru yapılması oldukça önemlidir.

Sizin amacınız sunumunuzu dinleyilere en iyi şekilde aktarmak olduğu için sunum şablonlarında profesyonel yardımlar alabilirsiniz. Bazı kurumsal şirketler tüm sunumlarında standart şablonlarını kullanmaktadır fakat siz bu standartların dışına çıkmak ve sunuma görsellik katmak isterseniz aşağıdaki sitelere göz atmanızı tercih ederim. Bu kaynaklarda profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanmış ücretsiz sunum şablonları yer almaktadır. Dilerseniz ihtiyacınıza göre bu kaynaklardan ücretli sunum şablonları satın alabilirsiniz.

Ücretsiz Sunum Şablonları İndir

SlidesGo

Ücretisiz vektör ve görsel paylaşım site Freepik projesi olan SlidesGo, Google Slayt ve Power Point için ücretsiz sunum şablonları sunmaktadır. Birkaç sunumları incelediğimde temelde basit olarak hazırlanmış ve geçişlerde efekt kullanmakdılarını ağırlıklı arka plan görsellerin üzerine metinler ekleyerek oluşturulduğunu görsüm. Fakat yeni nesil modern arayüzler kullandıklarını söyleyebilirim. Temel anlamda kısa sunumlar için ideal şablonlar yer almaktadır.

ücretsiz sunum şablonları
Ücretsiz Sunum Şablonları

HiSlide

HiSlide, Power Point, Keynote ve Google Slayt uygulamaları için ücretsiz sunum şablonları yanında ücretli şablonlar da sağlamaktadır. Ayrıca şablonların yanında sunumlarda ihtiyacınız olan yardımcı görselleri de alarak kişiselleştirebilirsiniz.

Sunum şablonlarını indirmek için ücretsiz üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Bazı ücretsiz sunum şablonları kilitli oluyor ve indirmek için sayfa beğenisi yada bir sosyal mecrada paylaşım yapmanızı talep ediyorlar. Ayrıca sunumların çoğunda geçiş efektleri bulunmaktadır ve görselleri kendinize göre özelleştirmek için kolaylık sağlamaktadır.

ücretsiz sunum şablonu
Ücretsiz Sunum Şablonları

Smile Templates

İçerisinde 100 binden fazla şablon, diyagram, çizelge, harita ve animasyonlar barından Smile Templates kullanıcılara kategorize edilmiş oldukça geniş bir arşiv sunuyor. Ayrıca ücretsiz sunum şablonları dışında iş dünyasında ihtiyacınız olacak Word şablonu, bülten şablonu ve reklam şablonu gibi farklı şablonlara da ulaşabilirsiniz.

ücretsiz powerpoint şablonları
Ücretsiz Sunum Şablonları

Slide Bazaar

Diğer sitelere alternatif olarak şablon, diyagram, harita ve çizelge gibi içeriklere ulaşarak profesyonel ve etkili sunumlar hazırlayabilirsiniz. Bazı içerikleri indirebilmeniz için sosyal medya hesaplarını beğenme yada paylaşma gibi işlemleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bazı şablonlarına ise ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.

ücretsiz powerpoint teması
Ücretsiz Sunum Şablonları

Behance

Adobe’nin sahip olduğu Behance üzerinde her gün yüzlerce yaratıcı çalışmalar paylaşılmaktadır. Bunların arasında sunum şablonları da yer almaktadır. Bu şablonlara ulaşmak için arama kısmına free powerpoint yazarsanız güncel ve popüler sunum şablonlarına ulaşabilirsiniz.

ücretsiz sunum şablonları
Ücretsiz Sunum Şablonları

Okuyun: Ücretsiz Sunum Hazırlama Siteleri 2022

Yorumla

Yorum